De uitzonderlijke situatie die nu actueel is, is voor ons aanleiding voor dit bericht.

Ons hele team heeft de afgelopen maanden, weken en dagen keihard gewerkt om te zorgen dat Art Eindhoven een succes wordt. En nu is het de vraag of de beurs door zal kunnen gaan. Vooralsnog gaan we daar wel van uit. De meeste maatregelen die nu genomen zijn tegen verdere verspreiding van het virus, gelden tot 6 april. Wat er daarna gebeurt, weet niemand nog. En speculeren heeft weinig zin.

Uiteraard volgen we de ontwikkelingen van dag tot dag. We zullen onze beslissingen weloverwogen nemen en iedereen direct informeren als daartoe aanleiding is.

We hebben een fantastisch team met keihard werkende mensen. We scoren een 9+ op klanttevredenheid. En ook in deze tijd staan we 7 dagen per week voor klaar voor onze kunstenaars. In de weekenden, ’s avonds en ’s nachts zijn we per email bereikbaar en tijdens kantorenuren zijn we normaal (ook) telefonisch bereikbaar.
Meer kunnen we vandaag niet doen. Het is afwachten wat de overheidsinstanties bepalen. Zodra er iets te melden is, zullen we dat uiteraard meteen doen.

Met vriendelijke groeten namens het hele team,
Raoul Locht, directeur
Els van Lent, beursmanager