Art Eindhoven vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 april 2022 in het Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Meer dan 100 geselecteerde kunstenaars tonen er hun mooiste werken. Art Eindhoven is op beide dagen open van 11.00 tot 17.30 uur.

Bij uw bezoek heeft u gelegenheid kennis te maken met de kunstenaars zelf. Zij vertellen u graag over hun passies, denkbeelden, werkwijzen en meer. U kunt genieten van hun werken en van hun gedrevenheid en ideeën. Verder ook van een glaasje wijn, een frisdrankje of een kopje koffie of thee en uiteraard van de passende entourage.

Catalogus
Alle kunstenaars presenteren zich met 1 of meer werken in de catalogus (op tijdschriftformaat). Daardoor is de catalogus een mooi naslagwerk en souvenir. De catalogus is inbegrepen maar op is op.

Goed om te weten
Voor Art Eindhoven is het Klokgebouw een doorstroomlocatie. Tijdens de beurs gelden dan ook geen beperkende corona-maatregelen. Om toch de bezoekers te verspreiden over de dag (prettig voor bezoekers èn kunstenaars), wordt u verzocht bij de aanschaf van tickets aan te geven in welke tijdsperiode u komt. Als u om wat voor reden dan ook vroeger of later komt, is dat geen punt. Eenmaal binnen mag u natuurlijk zo lang blijven als u wilt.

Via de speciale actie krijgt u 50% korting op de toegang en betaalt u slechts € 4,50 per ticket (in plaats van € 9,00). U bestelt uw toegangskaart(en) met korting via onderstaande ticketshop.