Wat een prachtig weekend was het, de tiende editie van Art Eindhoven, drukbezocht en zeer gewaardeerd.

Door bezoekers:

“Wij zijn gisteren met vriendinnen naar Art Eindhoven geweest en waren onder de indruk van alles wat we hebben gezien. De diversiteit was groot en we hebben meerdere leuke gesprekjes met de kunstenaars gehad. Het was goed georganiseerd, goede presentatie, goede catering. Kortom complimenten voor de organisatie. We komen volgend jaar weer en vertellen het nu al rond hoe mooi het was in het Klokgebouw.”

“Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Zo veel verschillende stijlen in kunst. Zoveel te zien. Niks gekocht, maar wel enkele stukken gezien die ik zou willen kopen als ik de mogelijkheden had. Leuke gesprekken met de kunstenaars. Heel inspirerend. Bedankt dat jullie dit doen.”

“Dank voor een heerlijke tentoonstelling. Absoluut genoten. Ook meteen via de catalogus gereserveerd voor Tilburg, om mijn buurvrouw toch te kunnen laten zien wat ze zondag gemist had.”

En door exposanten:

“Ja, ik kijk ook terug op een geslaagd weekend. Vooral qua belangstelling en (nieuwe) connecties was het een succes.”

“Een fantastische beurs gehad begin februari, met ook nog aftersales. Ik ben helemaal blij! De uitstekende organisatie van jullie hielp daarbij ook zeer goed. Alle lof en veel dank!”

“Ook ik kijk terug op een zeer geslaagd weekend in een goed georganiseerde beurs.”