Bron: krijnfotografie.nl – Cityscapes Eindhoven 

Het trotse Klokgebouw markeert als een imposant uitroepteken de plek waar het kloppende hart van creatief Eindhoven wordt gerealiseerd. Op de begane grond wordt eenmaal per jaar de hal ingericht voor Art Eindhoven

Openingstijden: Zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024 11.00 tot 17.30 uur

Bezoekadres: Klokgebouw 50, Strijp-S, 5617 AB Eindhoven

Parkeren: de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid naast het Klokgebouw

Openbaar vervoer: Strijp S heeft zijn eigen NS station achter het Klokgebouw.
U plant uw reis heel gemakkelijk via de NS-Reisplanner.

Bereikbaarheid
Vlakbij het Klokgebouw wordt momenteel gewerkt aan de weg en aan gebouwen. Daardoor kan het mogelijk zo zijn dat er wegomleidingen zijn. We adviseren u deze goed in de gaten te houden en uw navigatie in te stellen. Het Klokgebouw is gewoon bereikbaar!

Met de auto:
Art Eindhoven vindt plaats in het Klokgebouw in Eindhoven. U kunt in uw navigatie het adres invoeren van het gebouw: Klokgebouw 50, 5617 AB in Eindhoven. Het Klokgebouw zelf is niet te missen, u herkent het gebouw aan de grote klok in de toren bovenin. Daarnaast hangt er ook een groot, roze spandoek van Art Eindhoven aan de gevel en staan er in de directe omgeving diverse hekken met spandoeken om u de weg te wijzen naar de entree.

Parkeren:
Op Strijp-S zijn meerdere parkeermogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld aan straat parkeren in de vakken (let op; betaald parkeren!) maar wij adviseren de parkeergarage direct naast het Klokgebouw (genaamd ‘Om de Hoek’) of het parkeerterrein aan de Torenallee. Meer informatie over parkeren in de omgeving van het Klokgebouw vindt u via www.mobility-s.nl/

Met de trein:
Als u met de trein komt kunt u vanaf het Centraal Station eventueel te voet (circa 20 minuten) maar u kunt ook de trein nemen naar station Eindhoven Strijp-S. Wanneer u dat doet is de loopafstand nog slechts 5 minuten vanaf het station naar de entree van Art Eindhoven.