Voor je relaties (per e-mail):
Beste …,

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari vindt Art Eindhoven plaats, in het industriële Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven. En omdat ik daar ook exposeer, in stand …, ontvangt u deze uitnodiging.

Art Eindhoven is uw bezoek meer dan waard: Art Eindhoven is in meerdere opzichten een unieke beurs. Een beurs met een rijk scala aan kunstwerken, een breed spectrum van kunst in grote verscheidenheid: schilderijen, beelden, foto’s en veel meer. En dat alles in prachtige uitvoeringen en veel toegepaste technieken. Hier vindt u veel informatie: www.arteindhoven.nl.

Ik nodig u hierbij van harte uit om mijn stand te komen bezoeken. Als mijn relatie, mag ik u een gratis toegangskaart aanbieden (t.w.v. € 11,-), die u zeer gemakkelijk kunt aanvragen via deze link: https://arteindhoven.nl/bezoeken/. Vervolgens volgt u deze stappen:
– selecteer het gewenste aantal tickets
– klik op ‘Volgende’ en typ in het daarvoor bestemde veld kortingscode AE24DLN
– klik op ‘Pas korting toe’: de prijs wordt nu aangepast naar 0 euro
– vul de gevraagde gegevens in.
Direct nadat u de gegevens heeft ingevuld en op ‘Maak bestelling af’ heeft geklikt, wordt het ticket verzonden naar uw e-mailadres.

Ik zou het erg leuk vinden u de hand te mogen schudden tijdens Art Eindhoven!

Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Voor op sociale media of in je nieuwsbrief:

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari vindt Art Eindhoven plaats, in het industriële Klokgebouw op Strijp S in Eindhoven. Kunstenaars tonen dan een selectie van hun mooiste kunstwerken. En natuurlijk ontbreek ik zelf ook niet met een selectie van mijn werken! Hier vind je veel informatie: www.arteindhoven.nl. Wil je komen kijken? Laat het me even weten en ik regel een toegangskaart voor je (je krijgt daarvoor van mij een link en een 100% kortingscode).